Koulutukset

Solar Fusion Treatment (SFT) -energiaterapeutti koulutus

Solar Fusion Treatment avaa oppilaille yhteyden ja kasvumahdollisuuden universumimme korkeimpiin energioihin. Jo ensimmäisestä askeleesta lähtien olet hyvin rikkaan energiakokonaisuuden keskellä ja opit vaihe vaiheelta ilman mitään turhia mystisyyksiä kuinka kosmoksemme energiavoimat toimivat ja mikä on sinun paikkasi tässä palapelissä. SFT energiaa voidaan käyttää aivan samoin kuin esim. Reikienergiaakin. SFT on äärimmäisen hyväksyvä, sillä ei ole rajoitteita, kaavoja tai muita hankalia ja monimutkaisia käänteitä, se vain on. Siksi se on niin helppo ja luonnollinen - et tarvitse mitään aiempia energiahoitotaitoja. SFT on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, sitä voi toteuttaa arjessa helposti ja yksinkertaisesti joko oman henkisen kasvun välineenä tai ammatillisesti.
          Lisätietoa koulutuksesta >>

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi koulutus

Koulutuksessa käymme läpi eläinten energiahoitamisen ja eläinkommunikoinnin perusasioita, sekä perehdymme eläinten lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtämiseen.
Koulutus on mahdollista suorittaa kaksi päiväisenä lähiopetuksena hoitohuoneella tai yhdeksän viikkoisena nettikurssina, jolloin opiskelija saa kerran viikossa koulutusmateriaalin sähköpostitse. Koulutukseen kuuluu harjoitushoitoja.
Lue lisää..
                                                                                          Lisätietoa koulutuksesta >>