Energiahoidot

Beiwe tarjoaa Solar Fusion Treatment -energiahoitoja lähi- tai kaukohoitoina, sekä chakra-skannausta.

Yleistä energiahoidosta

Energiahoidolla pyritään tasapainoittamaan ja rentouttamaan oloa, avaamaan kehon energiakeskusten eli chakrojen tukoksia, jotta energia pääsee virtaamaan esteittä. Näin voidaan myös ennalta ehkäistä sairauksien syntymistä kehossa, kun tukkeutuneet chakrat hoitamattomina johtavat usein sairastumiseen (sairaus on kehon viimeinen keino kertoa että jotain on vialla). Energiahoidolla pyritään myös avaamaan tunnelukkoja, lievittämään kipuja, laukaisemaan jännitystiloja, helpottamaan stressia tai masennusta.. Energiahoidolla vaikutetaan kehon itsehoitomekanismiin tuomalla sille lisää käyttövoimaa eheytymistä ja parantumista varten.

Hoito tuntuu yleensä miellyttävältä ja lempeältä, tuntemusten vaihdellessa lämpimistä väreilyistä pieniin pistelyihin. Joskus voimakkaammassa puhdistuksessa saattaa tuntua pientä kipua. Joskus hoito ei tunnu juuri miltään, mutta hoidon jälkeen on kuitenkin huomattavasti selkeämpi, rauhallisempi ja rennompi olo ja huomaa oireiden lievittyneen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla sairas tullaksesi energiahoitoon, hyödyt siitä terveenäkin. Energiahoito antaa lisää energiaa, vahvistaa vastustuskykyä ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Energiahoito avaa myös syvempiä henkisiä yhteyksiä ja saattaa ihmisen paremmin sydämensä ja viisautensa ääreen.

Energiahoito ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa, mutta se toimii hyvin lääkärin määräämän hoidon rinnalla auttamassa samanaikaisesti.

Lähihoito tapahtuu hoitopöydällä rennot vaatteet päällä. Hoitoja teen Kemiössä, Kemiönsaaressa rauhallisessa ja viihtyisässä hoitohuoneessa. Jos on maantieteellisesti liian paljon välimatkaa, niin silloin kaukohoito on hyvä vaihtoehto. Kaukohoidon vaikutus on yhtä voimakas kuin lähihoidonkin.

Jo yhdestä hoitokerrasta on apua, mutta pitkittyneissä vaivoissa saavutetaan paras tulos 3-6 kerran sarjahoidolla.

Kaukohoidot

Kaukohoito on erinomainen tapa ottaa vastaan hoitoa myös silloin kun fyysinen välimatka on pitkä tai hoidettava on sairaalassa tai muuten ei ole helppo liikkua. Kaukohoito tehdään sovittuna ajankohtana asiakkaan ollessa kotona lepäämässä. Tätä ennen on sovittu hoidosta puhelimitse tai sähköpostitse. Ennen hoidon alkua on hyvä varata hetki rentoutumiseen ja laittaa puhelin äänettömälle ja poistaa muutkin häiriötekijät hoidon ajaksi, niin että sinua ei keskeytetä hoidon aikana. Kaukohoito on yhtä tehokasta kuin lähihoito ja joidenkin mielestä se on tuntunut kehossa jopa voimakkaammin. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä. Joskus hoidosta saattaa tulla puhdistumis oireita kun kuona-aineet lähtevät poistumaan kehosta, tuolloinkin on hyvä muistaa juoda paljon vettä, jonka mukana kuona-aineet poistuvat kehosta paremmin. Hoidon jälkeen saat hoitoraportin sähköpostitse.

Chakra-skannaus ja lyhyt tulkinta

Saat kuvauksen chakrojesi tämänhetkisestä tilasta ja neuvoja mahdollisen epätasapainotilan korjaamiseen. Chakra-skannauksella voin myös selvittää mitkä luonnonjalokivet sinun kannattaa valita koruusi, niin että ne auttavat tasaamaan mahdollisia epätasapainotiloja.

HUOM! Luethan alla olevan vastuuvapauslausakkeen

Vastuuvapauslausake

Beiwen palvelut eivät sovellu henkilöille, jotka sairastavat vakavaa sairautta tai joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua.
Hoitoon hakeutuessasi sitoudut kertomaan minulle
kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä.
Näiden oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon aloittamisen mahdollisuudesta. Palvelut eivät ole myöskään tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja.


Energiahoitojen hinnat löydät alla olevasta Energiahoito hinnastosta.