Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi koulutus

Koulutuksessa käymme läpi eläinten energiahoitamisen ja eläinkommunikoinnin perusasioita, sekä perehdymme kissan ja koiran lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtämiseen.

Saat Franciscus Assisilaisen eläinten energiahoito -vihkimyksen, tätä energiaa käytämme eläinten energiahoidossa.

Spiritual Animal Healer Programissa on käytössä 6+2 hoitosymbolia, joihin perehdymme koulutuksessa

  • Ensimmäinen symboli on eläinkommunikaatioon, jonka avulla muodostuu henkinen kommunikaatio yhteys eläimeen. Voimme ottaa vastaan viestejä häneltä ja kysellä vointia tai mielipiteitä olosuhteista tms.
  • Toisen symbolin avulla voidaan hoitaa eläimen henkistä tilaa. Eläimillä on usein henkisiä traumoja, varsinkin löytöeläimillä tai omistajaa vaihtaneilla eläimillä. Tämä on hyvin tärkeä hoito. Siinä saattaa saada tietoa myös eläimen entisistä olosuhteista, jotka vielä vaivaavat häntä.
  • Kolmas symboli on hoitosymboli. Tämän avulla pystytään tasapainottamaan chakrat. Ne antavat tärkeää tietoa eläimen tilasta. Hoitosymboli on tarkoitettu energiahoitoon, eri sairaudentiloissa esimerkiksi. Muista, että eläinlääkärin hoitoa se ei korvaa, mutta se voi olla rinnalla auttamassa saman aikaisesti.
  • Neljäs symboli tasoittaa käytöshäiriöitä. Siinä perehdytään eläimen lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtämiseen. Edellä mainittujen symbolien avulla saattaa käytöshäiriön syykin jo avautua.
  • Viides symboli on tarkoitettu villieläinten ympäristön ja Äiti Maan hoitamiseen, niin että sopiva ympäristö ja elinolosuhteet voisivat kukoistaa, ja luonnonvaraiset eläinlajit säilyisivät suotuisissa elinolosuhteissa rikastuttamassa maailman elämää täällä ekosysteemissä tarpeellisena osana ympäristöä.
  • Kuudes symboli saattaa eläimesi hellästi rajan taa, kun sen aika on tullut, ettei hän enää sairauksiltaan jaksa olla täällä, eikä elämää ole järkevä pitkittää. Silloin rakkaudellinen teko on antaa hänen mennä. (Hoito-kommunikaatio, jonka voimme tehdä kun eläin on kuolemassa tai elämä on päätetty lopettaa.)
  • SAHP:iin kuuluu myös yhteydenotto eksyneeseen eläimeen, sen avulla voimme paikantaa hänet ja koettaa saatella häntä turvallisesti takaisin kotiin.
  • Lisäksi SAHP:iin kuuluu vielä suojaa antava symboli, eli voimme suojata eläimen ulkoisia vaaroja ja väkivaltaa kohtaan.
  • Voimaantuminen koiran energioihin. Lisäksi perehdytään koiran käyttäytymisen ymmärtämiseen ja kommunikointiin koiran kanssa.
  • Voimaantuminen kissan energioihin. Lisäksi perehdytään kissan käyttäytymisen ymmärtämiseen ja kommunikointiin kissan kanssa.

Koulutus sopii niin vasta alkajalle, kuin myös kokeneelle energiahoitajalle, mutta sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa kokemusta energiahoitamisesta. Saat kurssilla kaiken tarvitsemasi opin tullaksesi vastuulliseksi eläinten energiahoitajaksi ja eläinkommunikoijaksi.

Koulutus on mahdollista suorittaa kaksi päiväisenä lähiopetuksena hoitohuoneella tai kahdeksen viikkoisena nettikurssina, jolloin opiskelija saa kerran viikossa koulutusmateriaalin sähköpostitse. Koulutukseen kuuluu harjoitushoitoja.

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi nettikurssi

Uusi laajempi Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi nettikurssi on hyvä valinta mikäli haluat opiskella omaa tahtiasi. Nettikurssi mahdollistaa myös opiskelun vaikka olisit toisella puolen maailmaa.

Nettikurssit toimivat nonstoppina, eli voit ilmoittautua mukaan koska vaan. Kurssipostipäivä on keskiviikko.

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi koulutus hinnat:

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi koulutus 200 €

Lähiopetuksena hoitohuoneella

kesto: 2pv. (7h/päivä)

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi nettikurssi 180 €

Koulutusmateriaali kerran viikossa sähköpostiin

kesto: 8 viikkoa