Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi

Kuvassa: Luna (Apsara Via Nocturna*PL)

Eläinkommunikointi

Eläimet eivät puhu ihmisten kieltä, mutta ne kyllä viestivät ihmisille koko ajan. Eläinkommunikoija voi vastaanottaa eläimiltä mielikuvia, fyysisiä tuntemuksia, vaikutelmia, tunteita sekä joskus sanallisiakin ajatuksia. Kommunikoija ikään kuin kääntää nämä viestit suomen kielelle ja välittää ne eläimen omistajalle. Eläimet lähettävät meille näitä viestejä koko ajan, mutta yleensä omat ajatuksemme pyörivät päässämme koko ajan emmekä "kuule" eläinten viestejä.

Eläinkommunikoinnista voi olla apua ongelmatilanteissa selvitettäessä, miksi eläin käyttäytyy ongelmallisella tavalla. Joskus kommunikoinnin aikana käy ilmi, että eläimellä on kipuja jossakin kohtaa kehossaan. Tällöin kommunikoija ohjaa omistajan viemään lemmikkinsä eläinlääkärin tutkimuksiin. Eläin saattaa myös tuoda ilmi perheessä vallitsevia ongelmia, koska eläimet ovat erittäin herkkiä ja heijastavat perheenjäsentensä energioita terveydentilassaan ja käytöksessään.

Eläinten energiahoito

Eläinten energiahoidolla pyritään tasapainoittamaan ja rentouttamaan eläimen oloa, avaamaan sen kehon energiakeskusten eli chakrojen tukoksia, jotta energia pääsee virtaamaan esteittä. Näin voidaan myös ennalta ehkäistä sairauksien syntymistä eläimen kehossa, kun tukkeutuneet chakrat hoitamattomina johtavat usein sairastumiseen (sairaus on kehon viimeinen keino kertoa että jotain on vialla). Energiahoidolla pyritään myös avaamaan eläimen tunnelukkoja, lievittämään kipuja, laukaisemaan jännitystiloja, helpottamaan stressia tai masennusta.. Energiahoidolla vaikutetaan eläimen kehon itsehoitomekanismiin tuomalla sille lisää käyttövoimaa eheytymistä ja parantumista varten.

Hoito tuntuu eläimestä yleensä miellyttävältä ja lempeältä, tuntemusten vaihdellessa lämpimistä väreilyistä pieniin pistelyihin. Joskus hoito ei tunnu juuri miltään, mutta hoidon jälkeen eläimellä on kuitenkin huomattavasti selkeämpi, rauhallisempi ja rennompi olo ja voit huomata eläimen oireiden lievittyneen. Eläimen ei kuitenkaan tarvitse olla sairas ottaakseen vastaan energiahoitoa, se hyötyy siitä terveenäkin. Energiahoito antaa eläimelle lisää energiaa, vahvistaa sen vastustuskykyä ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Spiritual Animal Healer Program

Eläinten energiahoidossa ja eläinkommunikoinnissa käytössäni on myös Spiritual Animal Healer Program, joka työkaluna mahdollistaa:

  •  Eläinkommunikaation, siinä muodostetaan henkinen kommunikaatio yhteys eläimeen. Voin ottaa vastaan viestejä häneltä ja kysellä vointia tai mielipiteitä olosuhteista tms.
  • Eläimen henkisen tilan hoitamisen. Eläimillä on usein henkisiä traumoja, varsinkin löytöeläimillä tai omistajaa vaihtaneilla eläimillä. Tämä on hyvin tärkeä hoito. Siinä saattaa saada tietoa myös eläimen entisistä olosuhteista, jotka vielä vaivaavat häntä.
  • Eläimen fyysisen hoitamisen. Sen avulla pystytään tasapainottamaan chakrat. Ne antavat tärkeää tietoa eläimen tilasta. Eläimen fyysistä hoitamista on energiahoito, eri sairaudentiloissa esimerkiksi. Muista, että eläinlääkärin hoitoa se ei korvaa, mutta se toimii hyvin sen rinnalla auttamassa saman aikaisesti.
  • Käytöshäiriöiden tasoittamisen. Se on eläimen lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtämistä ja parantamista. Edellä mainittujen työkalujen avulla saattaa käytöshäiriön syykin jo avautua.
  • Villieläinten ympäristön ja Äiti Maan hoitamiseen, niin että sopiva ympäristö ja elinolosuhteet voisivat kukoistaa, ja luonnonvaraiset eläinlajit säilyisivät suotuisissa elinolosuhteissa rikastuttamassa maailman elämää täällä ekosysteemissä tarpeellisena osana ympäristöä.
  • Eläimesi saattamisen hellästi rajan taa, kun sen aika on tullut, ettei hän enää sairauksiltaan jaksa olla täällä, eikä elämää ole järkevä pitkittää. Silloin rakkaudellinen teko on antaa hänen mennä. (Hoito-kommunikaatio, jonka voin tehdä kun eläin on kuolemassa tai elämä on päätetty lopettaa.)
  • Yhteydenoton eksyneeseen eläimeen, sen avulla voin paikantaa hänet ja koettaa saatella häntä turvallisesti takaisin kotiin.
  • Arkkienkeleiden suojauksen antamisen eläimelle. Tämä on voimakas suoja, jolla voin suojata eläimen ulkoisia vaaroja ja väkivaltaa kohtaan. Se ei kuitenkaan sulje eläintä kuplaan, ja estä sitä esim. käymästä karmallisia oppiläksyjään läpi.

Kuvassa: Poseidon (RU*Michel Legrand Del Iris) ja Freya (FIN*Clamoris Iwona)

Eläinten energiahoidon ja eläinkommunikoinnin ajanvaraus ja tilaus

Kun haluat tilata eläinten energiahoidon ja kommunikoinnin eläimellesi,
lähetä sähköpostia milla.toivanen(at)beiwe.fi osoitteeseen.
Liitä mukaan valokuva eläimestä (jossa eläin näkyy kokonaan), hänen nimensä ja ikänsä. Jos sinulla on eläimesi kanssa ongelmia, kerro niistä lyhyesti viestissäsi.
Jos haluat kysyä jotain eläimeltäsi, niin laita viestiin mukaan myös kysymykset.

Eläinten energiahoitoon ja kommunikointiin menee aikaa noin 60-90 min.

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi kaukohoito paketista en ota maksuja vastaan etukäteen. Eläinkommunikoinnista en ota maksua jos eläin ei halua kommunikoida, näin kuitenkin harvemmin käy, mutta voin kuitenkin omistajan niin halutessa kokeilla myöhemmin uudestaan.
Hoitopalautteen ja kommunikoinnin, sekä maksutiedot lähetän sinulle sähköpostitse vasta kun työ on tehty.
Eläinten energiahoito ilman kommunikointia maksetaan etukäteen.

Eläinten energiahoidon ja eläinkommunikoinnin hinnat löydät energiahoito hinnastosta.

Varaa eläimellesi aika eläinten energiahoitoon ja/tai eläinkommunikointiin.

Jos olet itse kiinnostunut kouluttautumaan eläinten energiahoitajaksi ja eläinkommunikoijaksi, järjestän myös koulutuksia. Laita minulle sähköpostia, niin kerron lisää.