Tulevat koulutukset ja tapahtumat

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi koulutus

Kurssi aikataulut:

  • 21.-22.11.2020 Kemiö, Kemiönsaari
Koulutuksessa käymme läpi eläinten energiahoitamisen ja eläinkommunikoinnin perusasioita, sekä perehdymme kissan ja koiran lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtämiseen. Koulutukseen kuuluu harjoitushoitoja.
Kesto: 2pv. (7h/päivä)
Koulutuksen hinta: 200€


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
milla.toivanen(at)beiwe.fi

Eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi nettikurssi:

Nettikurssilla käymme läpi samat asiat kuin lähikoulutuksessakin, eli voit opiskella eläinten energiahoitoa ja eläinkommunikointia sijainnistasi riippumatta.

Nettikurssit toimivat nonstoppina, voit siis ilmoittautua mukaan koska vaan. Kurssipostipäivä on keskiviikko. Nettikurssin hinta: 180€

Solar Fusion Treatment (SFT) -energiaterapeutti koulutus

- Solar Fusion Treatment, Taso I koulutus

Kurssi aikataulut:

  • 04.-05.09.2021 Kemiö, Kemiönsaari

SFT ykköselle voit mainiosti tulla ilman, että sinulla olisi ennestään energiahoitokokemusta. Reiki- tai joku muu energiahoitotausta on eduksi. Ykköstasolla perehdymme mm. sydänyhteyden ottamiseen, hoitamiseen, hoidon etiikkaan ja opettelemme, miten kohdataan elämän haasteita. Tutustut uusiin SFT oppaittesi laajaan joukkoon, uusiin energioihin ja energeettiseen väriterapiaan. Käymme läpi henkistä rakennettamme ja saat syvällistä tietoa vanhoista ja uusista chakroista ja eri energia-aspekteista. Aiheina on myös mm. Äiti Maa ja hänen energioihinsa ankkuroituminen, elementtienergiat sekä tutustuminen säteisiin 1-4 ja niiden aktivoiminen käyttöömme. Opit käyttämään monipuolisesti energioita puhdistamiseen, parantamiseen, karman ja menneiden elämien työstämiseen. Tulemme tekemään lähi- ja kaukohoitoja, harjoittelemme intuition käyttöä, opettelemme kuuntelemaan sydäntämme sekä harjoittelemme lukemaan energioita. Teemme ryhmähoitoja, karmisia hoitoja ja paljon muuta.


Kesto: 2pv. (7h/päivä)
Koulutuksen hinta: 300€ (sis. yrttiteetä ja pientä purtavaa)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: milla.toivanen(at)beiwe.fi

- Solar Fusion Treatment, Taso II koulutus

Kurssi aikataulut:
  • 25.-26.04.2020 Kemiö, Kemiönsaari
Energiatyösi syvenee ja tiedostat yhä enemmän korkeamman minäsi ja hengen läsnäolon kaikessa. Herkistämme energioiden tuntemusta, pohdimme ajan merkityksettömyydestä hoidossa. Aiheina on lisäksi mm. tutustuminen säteisiin 5-8 ja niiden aktivoiminen käyttöömme, teemme meditaatiomatkan sieluntasolle jossa voit selvitellä sieluntehtävääsi, lisäksi harjoittelemme sydänyhteyttä eri kohteisiin. Pohdimme egon voimaa ja kuinka opimme elämään egon kanssa ilman, että se hallitsee meitä. Ja paljon muuta!

Kesto: 2pv. (7h/päivä)
Koulutuksen hinta: 400€ (sis. yrttiteetä ja pientä purtavaa)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: milla.toivanen(at)beiwe.fi

- Solar Fusion Treatment, Taso III koulutus

Kurssi aikataulut:
  • 28.-29.03.2020 Kemiö, Kemiönsaari
Saat käyttöösi uusia upeita energioita ja saat mm.Reiki- ja Seichem master -vihkimykset. Teemme DNA aktivointia ja opettelemme antamaan energiavihkimyksiä toisillemme. Tutustumme merkabaan ja aktivoimme merkabakenttäsi eli valokehosi, joka mahdollistaa tietoisen työskentelyn korkeammissa ulottuvuuksissa. Tutustumme ja aktivoimme säteet 9-12 käyttöömme. Harjoittelemme jälleen käytännössä hoitoja, kanavointia, energianlukua, meditaatiota. Ja paljon muuta!

Kesto: 2pv. (7h/päivä)
Koulutuksen hinta: 600€ (sis. yrttiteetä ja pientä purtavaa)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: milla.toivanen(at)beiwe.fi